FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Mjekojme me ane te Propolisit
- Gjendrat e gjirit
- Diabetin
- Ftohjet,bajamet,alergjite,infeksionet
- Kolitet, majasellin,ulcerat
- Infeskionet e veshkave, temthit
- Krimbat e zorreve (parazitet), mykun
- Disa lloj ekzemash, reumatizmat, infeksionet e organeve gjenitale
- Kozmetiken e fytyres
- Rrit rezistencen imunitare
- Osteomiellit, dobesite trupore tek femijet

Licensuar nga SHOQATA E MJEKESISE ALTERNATIVE NDERKOMBETARE
LicensaLicensa 1

lexoni me shume mbi Dr. Fatmir Hamzallarin
MjekesiaSi ta blejme kete produkt?
Nese jeni te interesuar per te blere disa doza nga Propolisi i Bletes atehere na kontaktoni nepermjet faqes se kontaktit. KLIKONI KETU

Shume shpejt do t'ju japim mundesine e blerjes Online me Credit Card.

Per njerezit e toksikuar
Ky medikament ndihmon edhe personat e toksikuar nga perdorimi i tejzgjatur i droges
Me ane te ketij mjekimi organizmi kthehet ne gjendjen fillestare pra ne ate vitale
VINI RE: Ne nuk sigurojme lenien e droges por ama sigurojme pastrimin e organizmit dhe kthimin e tij ne gjendjen normale
lexo me shume

i semure me A.I.D.S ?

Ky produkt permireson jete e te infektuarve me virusin A.I.D.S.

ESHTE TESTUAR DHE KA DHENE REZULTAT DUKE BERE QE TE MBIJETOJNE EDHE PER DISA VITE

lexo me shume
Copyright 2008 © Fatmir Hamzallari
Te gjitha te drejtat e rezervuara